Nopea jambalaya

Ainekset

6 annosta
1/2pkt (à 140 g) Pirkka pekonia
1rs (520 g) Pirkka hunajamarinoituja broilerin fileepihvejä
1/2ps (à 200 g) Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1/2tl mustapippuria
1/2tl chilijauhetta
1tlk (390 g) Pirkka valkosipuli-tomaattimurskaa
n.4dl vettä
3dl Pirkka tummaa pikariisiä
1ps (200 g) Pirkka herne-maissi-paprikaa (pakaste)
1ps (180 g) Pirkka katkarapuja (pakaste)

Valmistus

alle 30 min
Suikaloi pekoni ja ruskista se. Ruskista pekonin rasvassa suikaloidut broilerinfileepihvit. Lisää sipulikuutiot ja anna kuullottua. Mausta pippurilla ja chilillä.

Lisää tomaattimurska ja vesi. Anna kiehahtaa. Kaada joukkoon riisit ja kypsennä kannen noin 10 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Lisää herne-maissi-paprika ja katkaravut. Kuumenna ja koristele persiljalla.