Astetta häävimpi kanaresepti. Kyllä, luit oikein! Lyonin kanaan upotetaan kaksi desiä punaviinietikkaa. Lopputulos on kuitenkin täyteläinen ja koivet kypsyvät kastikkeessa todella mureiksi.
Ainekset
4 annosta
1rs (noin 1 kg) Pirkka broilerin koipireisiä, maustamaton
1 1/2tl suolaa
1/2tl mustapippuria
2-3 (90 g) salottisipulia
4 valkosipulinkynttä
2rkl voita
2rkl rypsiöljyä
3rkl Pirkka tomaattisosetta
2dl punaviinietikkaa
1dl vettä
1rkl Pirkka kanafondia
1 laakerinlehti
3rkl tuoretta ranskalaista rakuunaa hienonnettuna
tai
1tl kuivattua rakuunaa
1tlk (200 g) crème fraîchea (ranskankermaa, ei kevyt)