Helppo jauhelihakeitto

Ainekset

4 annosta
1l vettä
1 kasvisliemikuutio
2dl Pirkka farfallepastaa
250g Pirkka naudan jauhelihaa (10 %)
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1ps(200 g) Pirkka keittojuureksia (pakaste)
2rkl Pirkka tomaattisosetta
1tl Pirkka pizzamaustetta
Pinnalle tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min

Pane pasta kiehumaan kasvisliemikuutiolla maustettuun veteen. Keitä niitä ensin noin 7 minuuttia.
Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla sekä pippurilla. Lisää kattilaan jauheliha, jäiset keittojuurekset ja tomaattipyree. Anna kiehua vielä noin 7 minuuttia.
Mausta pizzamausteella ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa. Tarjoa leivän kanssa.